Stichting Verkeersondersteuning
Stichting Verkeersondersteuning - Home
Stichting Verkeersondersteuning - Profiel
Stichting Verkeersondersteuning - Nieuws
Stichting Verkeersondersteuning - Materiaal
Stichting Verkeersondersteuning - Foto's / Video's
Stichting Verkeersondersteuning - Contact
Stichting Verkeersondersteuning - Vacatures

31-12-2020

Helaas hebben wij afgelopen jaar maar negen verkeersinzetten mogen doen. Daarnaast hadden wij natuurlijk wel onze vaste activiteiten van het ophangen en verwijderen van de feestverlichting voor Winkelcentrum Sappemeer.


01-09-2019

Met het vertrek van twee bestuursleden, namelijk Reinder Dijkstra en Gert-Jan Franzen zijn hier ook twee nieuwe personen in het bestuur gekomen. Dit zijn Christiaan Knapper en Herman de Vries.


18-04-2018

Een drietal raadsleden van de nieuwe gemeente Midden-Groningen gaan ons werk van dichtbij mee maken. Tijdens een ontmoetingsavond, waar diverse vrijwilligerorganisaties aanwezig waren, kregen wij dit te horen.


18-10-2017

Een lang gekoesterde wens is in vervulling gekomen, namelijk één plek, waar al het materieel en   materiaal opgeslagen kan worden. Er is ons een loods ter beschikking gesteld, waar wij heel blij mee zijn. Hier kunnen drie aanhangers staan, al het verkeersmateriaal en ook de portofoons, zaklantaarns, kleding e.d.


16-11-2015

Ter promotie hebben wij acht nieuwe magneetborden voor op de auto't bij evenementen en een tweetal spandoeken aangeschaft. Door middel van deze uitingen willen wij gaan uitdragen, wat wij als Stichting doen.


15-09-2015

De stichting is bezig om de medewerkers te gaan voorzien van een (regen-)jas en een regenbroek. De meeste medewerkers zijn nu nog in het bezit van een fleecejas.


01-08-2015

Om vrijwilligers te werven heeft de Stichting een spandoek aan geschaft met de tekst: “Word JIJ onze nieuwe collega?”.  Klik hier voor een foto van de Spandoek. Deze zal op zoveel mogelijk evenementen komen te hangen, in de hoop nieuwe enthousiaste collega’s te vinden om de groep verkeersregelaars te ondersteunen.


20-12-2014

Nagoeg al onze verkeersregelaars zijn nu in het bezit van een kledingpakket. Naast jassen en schoenen hebben ze nu een t-shirt, sweatshirt en een broek ontvangen. Hierdoor is de uniformiteit verhoogd.


01-12-2012

Nagenoeg alle vrijwilligers van de Stichting Verkeersondersteuning hebben een vrijwilligersovereenkomst getekend. Door deze overeenkomst weten de vrijwilligers, wat zij van het bestuur kunnen en mogen verwachten en vice versa.


25-10-2012

De Stichtig heeft nu de beschikking over een schaftwagen gekregen. Deze wagen zal bij evenementen worden ingezet als Centrale Post annex pauzeruimte. De wagen zal hiertoe nog moeten worden omgebouwd.


05-12-2011

De Stichtig Verkeersondersteuning heeft een eigen logo. In dit logo zijn een motor, een auto en een hand verwerkt, terwijl in de rand de naam zichtbaar is. De motor en auto verwijzen naar de type voertuigen, waarmee de Stichting evenementen begeleid. De hand symboliseert het stopteken. Klik hier voor een afbeelding van het nieuwe logo.


17-11-2011

Uit handen van burgemeester van Hoogezand-Sappemeer, Yvonne van Mastrigt, heeft de St. Verkeersondersteuning een prijs van 1250 Euro in ontvangst mogen nemen. Het Compliment voor lokale helden, wordt jaarlijks uitgereikt tijdens het Vrijwilligers bedankt-feest, aan de meest in het oog springende en inspirerende vrijwilligersprojecten en/of -organisaties binnen de gemeente Hoogezand-Sappemeer. Deze prijs is een gigantische opsteker voor onze Stichting en een teken, dat wij op de goede weg zijn.


15-07-2011

De Stichting Verkeersondersteuning is in het bezit van een AED (automatische externe defibrillator). Deze is van het profesionele merk Medtronic. Het betrefthet type Lifepak CR plus.Hiermee kunnen we onze service, naar organisatoren van evenementen toe, nog meer vergroten. Het is echter niet de bedoeling om bij evenementen de taken van Het Rode Kruis en/of EHBO-verenigingen over te nemen. Klik hier voor een foto van de AED.


21-06-2011

De Traffic Control Group bestaat sinds vandaag niet meer. Hiervoor is de Stichting  Verkeersondersteuning in de plaats gekomen. Vanmorgen zijn Reinder Dijkstra, Gert-Jan Franzen en Edgar Viszer, respectievelijk Voorzitter, Penningmeester en Secretaris, bij Notaris Veldkamp & Elzinga geweest om de statuten vast te leggen. Tegelijkertijd is er een aanvraag voor de Kamer van Koophandel ondertekend


09-04-2010

In samenwerking met de Koningininnebraderie (sinds 2014 de Oranjemarkt genaamd) gaan diverse medewerkers de opleiding BHV doen. Hierdoor kunnen wij meer service bieden aan de klanten.


05-12-2009 Om het toenement verkeersmateriaal te kunnen blijven vervoeren is er een tweede materiaalaanhanger aangeschaft. Het gaat hier om een geremde tandemasser, waardoor het laadgewicht hoger kan zijn, terwijl de stabiliteit ten opzichte van een enkelasser goed blijft.Klik hier voor afbeeldingen van de aanhanger.


18-09-2009

Om ook in het donker, volgens de regels, verkeer te kunnen regelen zijn er meerdere (oplaadbare) zaklantaarns en bij behorende 'rode kegels' aangeschaft. Klik hier voor afbeeldingen van de zaklantaarns.

            

16-09-2009

De organisatie van ´De 7 km van Martenshoek´ heeft een krantje uitgebracht, waarin onder andere het werk van een vrijwilliger belicht werd. Deze vrijwilliger was Edgar Viszer. Klik hier voor het artikel.


  

Alle teksten, foto's, logo's en/of afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd. Het gebruik hiervan wordt slechts toegestaan na tevoren gekregen schriftelijke toestemming van de Stichting Verkeersondersteuning en op voorwaarde van duidelijke bronvermelding

Nieuws

Stichting Verkeersondersteuning